Noi versiuni pentru aplicatiile mobile Digi Storage

October 29, 2015

Octombrie 2015 a adus noi versiuni pentru toate aplicatiile mobile Digi Storage, adica cele pentru Android, iOS si Windows Phone. Vom sumariza mai jos cele mai importante modificari aparute la fiecare versiune.

  Android

 Aplicatia Digi Storage a ajuns la versiunea 2.4.3. Din noutatile aduse de aceasta versiune enumeram autentificarea cu oauth2 (care vine si cu un nou login screen) si suportul pentru Storage Access Framework (SAF).  SAF este un nou protocol de acces la distanta al documentelor introdus in Android 4.4 si versiunile superioare. Prin acest protocol, se pot accesa din alte aplicatii fisiere stocate in Digi Storage fara sa mai fie necesar descarcarea lor pe telefon. De exemplu, cu noile versiuni Microsoft Word, Excel si PowerPoint pentru Android se pot vizualiza si edita fisierele Office corespunzatoare stocate in Digi Storage.

  

  iOS

 Aplicatia de iOS a ajuns la versiunea 2.2.2.  Principalele imbunatatiri sunt autentificarea prin oauth2, sortarea fisierelor dupa nume si/sau data, streaming-ul fisierelor catre dispozitivul clientului (aduce o utilizare mai scazuta a memoriei telefonului atunci cind se vizualizeaza, de exemplu, un fisier video de dimensiuni mai mari).

 

  Windows Phone

  Noua versiune aduce autentificarea prin oauth2, un nou afisaj la procesul de login, partajarea fisierelor direct din modul galerie si modificarea functionarii butonului 'Back'.

 

Înscrie-te la newsletter ca să fii la curent cu toate îmbunătățirile la care lucrăm!

Contact:     031.400.6500         *500 - apelabil din reteaua Digi Mobil