Integrare Office Online in Digi Storage

septembrie 08, 2015

  Incepind cu 8 Septembrie 2015, Digi Storage ofera utilizatorilor posibilitatea de a vizualiza, edita si crea fisiere din suita Office Online (Word, Excel, PowerPoint, OneNote) direct din browser, fara a mai fi nevoie ca fisierele respective sa fie descarcate local. De asemenea, nu este nevoie ca pe PC-ul utilizatorului sa existe instalata in prealabil suita Microsoft Office. Acest lucru este posibil datorita integrarii Office Web Apps in Digi Storage.

  Fisierele in format .docx, .xlsx, .pptx se vor putea edita direct iar fisierele in formate Office mai vechi (.doc, .xls, .ppt) se vor converti automat (fara interventia utilizatorului) in formatul nou echivalent care va putea apoi fi editat. Ambele formate se vor salva in Digi Storage. 

  Orice editare in fisierele Excel si PowerPoint se va salva automat pe server. Modificarile din fisierele Word trebuie salvate manual de utilizator cu optiunea "Save". Toate fisierele Office stocate in formatele de mai sus pot fi editate simultan de mai multi utilizatori diferiti.

 

  

 

 

 

Înscrie-te la newsletter ca să fii la curent cu toate îmbunătățirile la care lucrăm!

Contact:     031.400.6500         *500 - apelabil din reteaua Digi Mobil