Digi Storage Sim Backup

November 07, 2014

RCS & RDS a lansat astazi, 7 noiembrie, aplicatia Digi Storage SIM Backup care ofera utilizatorilor serviciului Digi Storage posibilitatea de a-si salva in contul personal Digi Storage, numerele de telefon si mesajele din telefonul mobil, precum si avantajul de a importa ulterior datele in dispozitivul mobil. Aplicatia este disponibila pentru dispozitive mobile cu sistem de operare Android si poate fi descarcata gratuit din magazinul Google Play.

Mai mult, utilizatorii Digi Storage beneficiaza de o interfata web noua si vine in intampinarea nevoilor clientilor sai cu un design modern, dar si cu functii noi, usor de accesat si utilizat.

Astfel, simbolurile vizuale sunt acum diferite pentru fiecare tip de fisier, pentru a fi mai usor de identificat si accesat de catre utilizatorii serviciului. Prin implementarea "Recycle Bin" in interfata Digi Storage, clientii pot vizualiza mai usor fisierele sterse si, in acelasi timp, le pot recupera mai rapid decat o faceau pana acum.

Totodata, galeria de imagini a fost imbunatatita astfel incat utilizatorii sa realizeze mai usor operatiuni de partajare, stergere sau descarcare a fisierelor, aceasta operatiune putand fi facuta acum, direct din imaginea vizualizata pe tot ecranul.

Digi Sim Backup

    

Digi Storage

 

Înscrie-te la newsletter ca să fii la curent cu toate îmbunătățirile la care lucrăm!

Contact:     031.400.6500         *500 - apelabil din reteaua Digi Mobil