Digi Storage Folder Copy

septembrie 21, 2015

  In data de 21 Septembrie 2015 a fost lansata o noua aplicatie third-party pentru Digi Storage - Digi Storage Folder Copy. Aplicatia ruleaza pe sistemele cu Android si poate fi descarcata gratuit din Google Play :

https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.rcsrds.digistoragefoldercopy

  Aplicația Digi Storage Folder Copy vă permite să efectuați transferuri recursive de directoare cu toată structura lor arborescentă între dispozitivul mobil și contul Digi Storage (atât upload cât și download). De asemenea, se pot face anumite operații de bază cu fișierele stocate în Digi Storage: căutare, sortare, mutare, copiere, ștergere, redenumire.

 Ea vine în completarea aplicației native Digi Storage, aducând în plus transferurile complete ale directoarelor în forma originala (nearhivate) între dispozitivul clientului și contul său de stocare. Pentru a putea utiliza aplicația este necesară deținerea unui cont Digi Storage.

 

 

   De asemenea, acum este disponibila si versiunea pentru Windows Phone a aplicatiei Digi Storage RecordBox (versiunea pentru Android este disponibila de anul trecut). Aceasta aplicatie poate fi instalata gratuit din Windows Store :

https://www.microsoft.com/ro-ro/store/apps/digi-storage-recordbox/9nblggh1r3zz

   Digi Storage RecordBox permite inregistrarea de notite audio folosind telefonul sau tableta pe post de reportofon si urcarea lor automata in platforma Digi Storage, de unde pot fi apoi partajate sau sincronizate pe mai multe dispozitive. Notitele audio sunt in format .mp4 si pot fi redate online inclusiv din interfata web Digi Storage. Aplicatia este bilingva (romana si engleza) si este utila atit pentru inregistrarea unor notite audio scurte (idei punctuale, remindere etc) cit si pentru inregistrarea unor notite audio lungi (cursuri, interviuri, dictari de carti etc).

 

  

 

Înscrie-te la newsletter ca să fii la curent cu toate îmbunătățirile la care lucrăm!

Contact:     031.400.6500         *500 - apelabil din reteaua Digi Mobil