DIGI STORAGE BUSINESS

iunie 24, 2015

 Incepind cu 24 iunie, RCS & RDS le ofera clientilor persoane juridice posibilitatea de a beneficia de avantajele serviciului Digi Storage, unul dintre cele mai accesibile si rapide solutii de stocare, partajare si organizare a datelor in cloud. Digi Storage este disponibil la preturi cuprinse intre 4 RON si 40 RON/luna (TVA inclusa) si poate fi contractat doar de catre abonatii Digi Net.

 Clientii companiei pot opta pentru un spatiu de stocare de 50 GB pentru doar 4 RON/luna (TVA inclusa), pentru 100 GB tariful este de 8 RON/luna (TVA inclusa), pentru 150 GB costul se ridica la 12 RON/luna (TVA inclusa), pentru 300 GB pot contracta serviciul contra sumei de 20 RON/luna (TVA inclusa), iar pentru 1 TB trebuie sa plateasca 40 RON/luna (TVA inclusa). In plus, clientii pot solicita mai multe conturi pentru angajatii lor, activarea acestora costand doar 1,5 RON/luna per utilizator pentru mai putin de 10 utilizatori si 1 RON/luna per utilizator pentru mai mult de 10.

 Spre deosebire de serviciul Digi Storage pentru clienti individuali, contul Digi Storage Business se comporta ca un cont de grup, in cadrul caruia se aloca o capacitate unica totala de stocare pentru mai multi utilizatori. Mai mult, unul dintre utilizatori are drepturi speciale de Administrator cu ajutorul carora poate efectua operatii de baza in administrarea celorlalti utilizatori si a capacitatii alocate fiecaruia :

 -   Poate crea utilizatori noi sau poate sterge utilizatori existenti

 -   Modifica parole pentru utilizatorii din grup

-    Aloca dinamic (din capacitatea totala contractata) spatii de stocare private pentru fiecare utilizator din grup 

-    Aloca dinamic (din capacitatea totala contractata) un spatiu de stocare comun accesibil tuturor utilizatorilor

                                                                       

Pentru utilizarea unui cont Digi Storage Business, se vor parcurge pasii urmatori :

  1. Crearea contului de grup si specificarea utilizatorului care va fi Administrator :

 -    se acceseaza portalul DigiCare (https://digicare.rcs-rds.ro) , sectiunea “Digi Storage Business”

 

 -  se creeaza contul alegind capacitatea totala dorita (din oferta comerciala curenta) si specificind username-ul Administratorului initial si parola dorita

 -  dupa completarea acestor date, contul Digi Storage este creat si poate fi folosit imediat

 -  in acest moment, contul de grup are un singur utilizator (Administratorul) care are implicit spatiul privat alocat cit capacitatea totala a contului de grup. Spatiul comun este 0.  Daca aveti nevoie de un singur utilizator, va puteti opri aici si puteti utiliza contul Digi Storage cu username-ul Administratorului specificat mai sus.  Logarea in contul Digi Storage se face accesind interfata web https://storage.rcs-rds.ro

 

   2.  Adaugare/stergere/editare utilizatori suplimentari

 Daca aveti nevoie de mai mult de un utilizator care sa acceseze fisierele din Digi Storage, ii puteti adauga tot din DigiCare, sectiunea “Digi Storage Business”. Se apasa pe butonul “UTILIZATORI” din josul paginii , urmind ca toate datele utilizatorilor suplimentari sa se completeze in noua fereastra :

 

 

 Tot in aceasta sectiune se pot sterge utilizatorii existenti , pot fi promovati la Administrator (pot exista mai multi Administratori simultan) sau pot fi retrogradati la nivel de utilizator simplu.

 Dupa adaugarea unui utilizator suplimentar, acesta are implicit spatiul privat egal cu 0 GB. El poate accesa doar spatiul comun (daca acestuia i s-a alocat capacitate de catre Administrator) .  Daca va considera necesar, Administratorul ii poate aloca un anumit numar de GB utilizatorului ca si spatiu privat (spatiu care poate fi accesat doar de catre utilizatorul respectiv).

 

 3. Administrarea capacitatii totale a contului Digi Storage

  Impartirea capacitatii totale intre utilizatorii din acelasi grup poate fi facuta doar de catre Administrator din contul sau Digi Storage (https://storage.rcs-rds.ro).  In acest scop, el va accesa sectiunea “Grupuri” din meniul contextual care apare in coltul din dreapta-sus in momentul in care cursorul ajunge deasupra numelui de utilizator.

  Sectiunea “Grupuri” este impartita in 3 parti :

 3.1  "Administrare"

 

  Aici se aloca dinamic capacitate spatiului comun. 

 

3.2  "Utilizatori"

   

   Aici se aloca capacitate de stocare pentru spatiile private ale fiecarui utilizator. Alocarea este foarte simpla si se face prin miscarea unui cursor.

 

3.3 "Raportare"

 

  In aceasta sectiune avem o privire de ansamblu asupra contului de grup Digi Storage. Putem vedea foarte usor cum e impartita capacitatea totala intre utilizatori si cine sunt cei mai mari consumatori .

Înscrie-te la newsletter ca să fii la curent cu toate îmbunătățirile la care lucrăm!

Contact:     031.400.6500         *500 - apelabil din reteaua Digi Mobil