Descopera Digi Storage

Cel mai rapid serviciu de stocare din Romania

Interfata web Digi Storage: https://storage.rcs-rds.ro

Prima modalitate de acces in contul Digi Storage. Administreaza-ti toate datele din cloud la fel de usor ca si cum ar fi stocate pe PC-ul tau. Extinde-ti gratuit capacitatea Digi Storage cu spatiul disponibil din Dropbox, Google Drive, One Drive sau Amazon Cloud Drive. Partajeaza orice, cu oricine. Vizualizeaza-ti pozele si documentele direct din cloud, fara sa le mai descarci local, folosind modul galerie.

Aplicatia Digi Storage pentru PC: Windows, MAC OS/X sau Linux

Sincronizeaza-ti datele critice stocate pe PC cu contul Digi Storage. Dupa ce ai configurat ce vrei sa sincronizezi in cloud-ul nostru, mai departe ne ocupam noi de backup-ul datelor: aplicatia noastra ruleaza in background si se asigura ca orice modificare din directorul ales pentru sincronizare se va efectua si in spatiul tau din Digi Storage. Mai mult, prin functia suplimentara de configurare de locatii, te ajutam sa accesezi din Digi Storage orice hard-disk extern sau director de pe PC-ul tau chiar si fara sa transferi efectiv continutul acestora in Digi Storage!


Digi Storage pentru telefoane si tablete : Android, iOS sau Windows Phone

Ai backup automat in Digi Storage la toate pozele si filmele tale din vacanta de pe orice telefon si tableta daca activezi functia de upload automat. Ai acces la toate datele tale din cloud chiar daca nu esti la PC. Iti poti vizualiza pozele in mod galerie si poti face zoom la ele chiar daca nu sunt stocate pe telefon. Partajeaza orice poza sau fisier prin Digi Storage pe Facebook sau pe orice alta retea sociala.

Digi Storage prin WebDav sau FTP

Spre deosebire de alte servicii similare, poti accesa Digi Storage direct din sistemul de operare, fara sa instalezi alte aplicatii suplimentare. Chiar daca nu ai nicio aplicatie Digi Storage instalata pe PC, iti poti accesa contul de stocare folosind WebDav sau FTP (cu variantele sale FTPS si FTPES). Datele tale din Digi Storage apar ca si cum ar fi stocate pe un hard-disk direct conectat de PC-ul tau !


Înscrie-te la newsletter ca să fii la curent cu toate îmbunătățirile la care lucrăm!

Contact:     031.400.6500         *500 - apelabil din reteaua Digi Mobil