DIGI STORAGE MUSIC

Aplicatia Digi Storage Music este un player audio pentru melodiile utilizatorilor stocate in conturile personale Digi Storage. Se pot reda online fisierele audio de tip .mp3 si .flac direct din cloud-ul Digi Storage. Pe dispozitivul local se vor descarca numai informatii partiale din melodia curenta necesare pentru construirea bufferului audio.

La prima utilizare, aplicatia va scana tot contul Digi Storage, va construi un playlist principal si va afisa utilizatorului toate directoarele care contin fisiere audio mp3 si flac. Utilizatorul poate selecta directoarele dorite cu al caror continut isi va construi playlistul principal. Ulterior, se pot crea si playlisturi customizabile cu doar o parte din melodiile din playlistul principal.

Aplicatia permite exportul playlisturilor in cloud-ul Digi Storage si importul lor ulterior pe alte dispozitive detinute de utilizator pentru sincronizarea facila a acelorasi playlisturi pe mai multe dispozitive care acceseaza acelasi cont Digi Storage. De asemenea, playlisturile pot fi mutate intre aplicatia Digi Storage Music si aplicatia de PC Digi Storage Player.

Pentru o experienta optima de utilizare, recomandam utilizarea unei conexiuni stabile de internet (preferabil Wifi sau o conexiune mobila fara limitare de trafic)

Înscrie-te la newsletter ca să fii la curent cu toate îmbunătățirile la care lucrăm!

Contact:     031.400.6500         *500 - apelabil din reteaua Digi Mobil