DigiRecordBox

Aceasta aplicatie gratuita third-party ofera posibilitatea de a inregistra notite audio folosind telefonul pe post de reportofon, transferindu-le apoi automat in contul personal Digi Storage. In acest mod, notitele audio vor putea fi accesate imediat pe toate dispozitivele utilizatorului, putindu-se efectua foarte usor asupra lor operatiuni de partajare cu prietenii daca se considera necesar.

Pentru a putea folosi aceasta aplicatie trebuie sa aveti activ serviciul Digi Storage.

HTC Digi Recordbox

Inregistrezi direct in cloud

Digi Storage RecordBox e aplicatia ideala fie ca e vorba de inregistrarea unor notite audio scurte (idei punctuale, remindere etc) sau de inregistrarea unor notite audio lungi sau foarte lungi (cursuri, prezentari, sedinte, dictari de carti etc).

In plus, nu mai trebuie sa iti bati capul cu transferul fisierelor audio de pe telefon pe alt dispozitiv. RecordBox o face pentru tine automa!

Pastrezi notitele audio organizate si protejate.

Digi Storage RecordBox e aplicatia ideala fie ca e vorba de inregistrarea unor notite audio scurte (idei punctuale, remindere etc) sau de inregistrarea unor notite audio lungi sau foarte lungi (cursuri, prezentari, sedinte, dictari de carti etc).

In plus, nu mai trebuie sa iti bati capul cu transferul fisierelor audio de pe telefon pe alt dispozitiv. RecordBox o face pentru tine automat !


Protejeaza-ti datele cu Digi Storage.

Securitate

Datele tale se transfera criptat intre client si Digi Storage. Suplimentar, ti le poti cripta si in mediul de stocare din cloud.

Confidentialitate

Fisierele tale sunt stocate exclusiv in Romania in datacenterele RCS-RDS.

Protectie

Avem o platforma hardware si software de ultima generatie. Iti stocam automat datele in 3 locuri diferite!

Viteza

Platforma de stocare este integrata in cea mai performanta retea de telecomunicatii din Romania. Iti poti transfera fisierele in cloud cu viteze de pina la 1 Gbps!


Instaleaza acum Digi Storage RecordBox din Google Play!

Digi Storage RecordBox ofera posibilitatea de a inregistra notite audio folosind telefonul pe post de reportofon, transferindu-le apoi automat in contul personal Digi Storage. In acest mod, notitele audio vor putea fi accesate imediat pe toate dispozitivele utilizatorului, putindu-se efectua foarte usor asupra lor operatiuni de partajare cu prietenii daca se considera necesar.

Accesare facila

Autentifica-te direct cu contul Digi Storage. Nu ai nevoie de alte date de autentificare.

Aplicatie bilingva

Comuta intre limbile romana si engleza instantaneu.

Compatibilitate cu Android 5.0

Foloseste RecordBox inclusiv pe noile terminale cu Android 5.0.

Design modern si intuitiv

Un singur click pentru inregistrare si upload simultan. Nimic mai simplu.

Înscrie-te la newsletter ca să fii la curent cu toate îmbunătățirile la care lucrăm!

Contact:     031.400.6500         *500 - apelabil din reteaua Digi Mobil