Datele afacerii tale sunt in siguranta! Cu Digi Storage, de la numai 4 lei lunar (TVA inclus).


buton_vreau_digi_storage

Serviciul Digi Storage ofera o serie de avantaje suplimentare persoanelor juridice. Spre deosebire de clientii individuali, acum se pot asocia mai multi utilizatori suplimentari unei capacitati unice de stocare, fiecare dintre utilizatori putind avea acces la un spatiu comun sau la un spatiu privat. In acest mod, se poate folosi contul Digi Storage ca un server de fisiere dedicat. Vezi aici mai multe detalii.


1

Capacitati de stocare dupa necesitati, la preturi mici

Beneficiezi de spatiu de stocare in cloud in functie de necesitatile tale. Iti punem la dispozitie intre 50 GB si 1TB la preturi competitive, incepand cu numai 3.84 lei lunar (TVA inclus), daca ai contractat serviciul de internet fix. Vezi oferta de preturi

Acum nu mai ai nevoie de hard-disk-uri externe pentru stocarea unui volum mare de informatii si a documentelor importante pentru tine.


1

Acces extins, integrare cu aplicatii de backup

Si iti oferim posibilitatea de a imparti acest spatiu intre cati utilizatori stabilesti ca ai nevoie sa aiba acces in cloud! In plus, poti aloca fiecaruia dintre ei exact capacitatea de stocare de care are nevoie si poti imparti spatiul in zone private si zone comune de acces.

Si nu trebuie sa iti mai faci griji pentru back-up-ul datelor tale. Poti integra contul tau de stocare in orice aplicatie dedicata de backup pe care vrei sa o folosesti, pentru ca iti oferim acces la Digi Storage si prin FTP sau WebDav. Si nu numai atat, iti poti face singur propriile tale utilitare de backup folosind API-ul Digi Storage!

Afla mai multe


Cel mai rapid serviciu de stocare a datelor

Beneficiezi de cel mai rapid serviciu de stocare pentru clientii din Romania! Am plasat spatiul virtual de stocare a datelor in Romania, stocarea datelor tale depinde doar de serverele noastre, nu de servere localizate extern. “Distantele” pe care circula informatia ta in reteaua noastra sunt reduse, reducand si timpii de download si upload. Poi beneficia la maxim de vitezele de transfer din reteaua noastra si poti transfera si sincroniza fisiere la viteze de pina la 1Gbps!

Afla mai multe


1

Mobilitate, sincronizare si protectie a datelor

Sincronizeaza-ti datele automat pe toate dispozitivele: PC-uri cu Windows, Linux si OS X, telefoane si tablete cu Android, iOS si Windows Phone, etc. Partajeaza orice fisier, indiferent de marimea lui, printr-un singur link!

Protejeaza-ti datele critice de pe PC cu aplicatia noastra de sincronizare. Iti alegi unul sau mai multe directoare pe care le sincronizezi cu contul Digi Storage. Orice modificare sau orice fisier nou adaugat in directoarele respective se va salva automat in Digi Storage!

Afla mai multe


1

Datele tale, in deplina siguranta

Folosim o platforma de stocare de ultima generatie care iti protejeaza permanent si automat toate datele tale pe mai multe hard-disk-uri diferite. Securitatea si confidentialitatea datelor este asigurata si de criptarea obligatorie a informatiilor, atat in timpul transferului de fisiere (cu ultima generatie de SSL), cat si la pastrarea lor pe platforma noastra de stocare (cu AES-256).

Afla mai multe


1

Integrare cu alte platforme de storage

In prezent, oferim facilitatea integrarii Digi Storage cu alta platforma de stocare a datelor. Tu si toti cei cu care imparti informatia, puteti accesa direct din Digi Storage, datele stocate in alt storage: Dropbox, OneDrive sau Google Drive.

Afla mai multe

Configurator preturi

Pasul 1 - Alege din lista de mai jos abonamentul pe care il detii


Pasul 2 - Alege spatiul de stocare pe care il dorestiPretul afisat include costul aferent numarului de utilizatori. Primul utilizator este inclus gratuit in pachetul de baza, pachet care contine una dintre capacitatile de stocare mentionate.

Pentru mai mult de 1 utilizator, se adauga la costul pachetului de baza:
1,44 lei lunar /utilizator, pentru < 10 utilizatori suplimentari; 0,96 lei lunar/utilizator, pentru ≥ 10 utilizatori suplimetari

Numarul de utilizatori suplimentari (fata de administratorul de cont):


Activeazain contul tau de client

0 lei / luna
(TVA inclus)

Înscrie-te la newsletter ca să fii la curent cu toate îmbunătățirile la care lucrăm!

Contact:     031.400.6500         *500 - apelabil din reteaua Digi Mobil