Digistorage in 2015

June 03, 2015

Digistorage in 2015

Recent s-a implinit un an de la lansarea serviciului Digi Storage (11 Aprilie 2014). A fost un an greu dar foarte satisfacator din punct de vedere al evolutiei serviciului nostru de cloud-storage. A trebuit sa concuram cu servicii similare foarte cunoscute (Google Drive, Dropbox, One Drive etc) care aveau deja o baza consistenta de utilizatori si care au decis sa reduca agresiv preturile capacitatilor de stocare oferite. Cu toate acestea, iata ca dupa an de zile avem un numar mare de utilizatori si cred ca putem spune ca suntem serviciul de stocare cu cel mai bun raport pret-performanta din Romania.

Toate acestea nu ar fi fost posibile fara o munca asidua din partea echipei noastre pentru imbunatatirea permanenta a aplicatiilor Digi Storage, atit prin introducerea unor functii noi in aplicatiile existente cit si prin dezvoltarea unor aplicatii suplimentare noi care sa implineasca cit mai multe din cerintele utilizatorilor. Am schimbat complet interfata web, aplicatiile mobile au fost completate cu multe functii noi, am introdus accesul la Digi Storage prin WebDav si FTP, am extins integrarile cu alte servicii de stocare si la Google Drive si la One Drive (pe linga Dropbox), am dezvoltat aplicatia Digi Storage pentru Windows Phone, aplicatiile de sincronizare pentru PC sunt mai performante si mai rapide etc. Am demonstrat ca avem un API foarte bun pentru dezvoltatori prin aparitia primelor aplicatii third-party (Digi Storage SIM Backup, Digi Storage RecordBox, extensia “Save to Digi” pentru Google Chrome), aplicatii care au fost puse gratuit la dispozitia utilizatorilor Digi Storage.

Am acordat o atentie deosebita relatiei cu clientii nostri. Pe linga multiplele variante de contact pentru asistenta tehnica ( apel telefonic in call-center, contact via e-mail sau portalul DigiCare, trimiterea de sugestii direct din interfata web a contului Digi Storage), am fost si vom fi in continuare prezenti pe cele mai populare forumuri. Multe din sugestiile utilizatorilor exprimate prin aceste mijloace de comunicare s-au regasit , de altfel, si in imbunatatirile aduse serviciului nostru. Le multumim clientilor nostri pentru sprijinul acordat pina acum si ii asiguram ca vom continua aceeasi dezvoltare accelerata si in 2015 !

Iata doar citeva din noutatile pe care le avem in lucru pentru prima parte a anului 2015 :

  • Integrarea Office Online in Digi Storage

  • aplicatie Digi Storage pentru Samsung SmartTV

  • o noua versiunea a aplicatiei pentru Android, cu interfata de tip Material Design

  • introducerea sincronizarii intre PC-uri si Digi Storage prin notificari de tip “push” (se va micsora astfel timpul de sincronizare al datelor)

  • aplicatie Digi Storage pentru dispozitivele Chromecast

  • serviciul Digi Storage pentru Business

  • redarea online in interfata web Digi Storage a tuturor formatelor de fisiere video (.mkv si .avi in special)

 

Înscrie-te la newsletter ca să fii la curent cu toate îmbunătățirile la care lucrăm!

Contact:     031.400.6500         *500 - apelabil din reteaua Digi Mobil