DIGI STORAGE BACKUP

Aplicatia Digi Storage Backup pentru PC-urile cu Windows si Linux se adreseaza utilizatorilor care doresc doar functiile unui backup clasic si nu o sincronizare completa intre contul Digi Storage si PC.

Mai exact, aplicatia permite efectuarea backupurilor datelor de pe PC in contul Digi Storage doar la anumite ore configurate de utilizator in aplicatie. Initial se efectuaza un backup integral , urmat apoi de mai multe backupuri periodice mai mici in care se transfera in Digi Storage numai fisierele care au fost modificate de la ultimul backup integral. Toate backupurile sunt arhivate si se pot cripta cu AES-256 cu o cheie definita de utilizator. Spre deosebire de aplicatia de sincronizare, prin acest tip de backup se vor transfera fisiere numai de la PC catre contul Digi Storage. Evident, exista si optiune de restaurare a datelor prin care se poate alege o restaurare integrala sau selectiva (doar anumite fisiere sau directoare din tot backup-ul).

Aceasta aplicatie este bazata pe binecunoscuta aplicatie open-source Duplicati, fiind o versiune customizata si simplificata a acesteia.

Aplicatia poate fi descarcata de aici:

Înscrie-te la newsletter ca să fii la curent cu toate îmbunătățirile la care lucrăm!

Contact:     031.400.6500         *500 - apelabil din reteaua Digi Mobil